Mittatilausompelu

Toteutan haluamasi vaatteen mittojesi mukaan. Voin myös suunnitella, tai voimme yhdessä ideoida tyyliisi sopivan asun. Valmistan kaikkia naisten vaatteita arkeen, businesspukeutumiseen ja juhlaan.

Teen myös kaavoja olemassa olevista vaatteista, eli voit teettää itsellesi uusintakappaleen esim. kuluneen lempimekkosi mallin mukaan. Tuo hyväksi todettu vaate, tai kuva siitä, mukaasi niin minä valmistan sinulle uuden!

Varaa aika ja tule kankaasi ja ideasi kanssa käymään!

Korjaukset ja muokkaukset

Ompelimossa hoituu muun muassa helman lyhennys, lahkeiden pidennys, hihojen siirto, puvun kavennus, mekon levennys, vuorin uusiminen tai napin ompelu. Isot ja pienet korjaukset kaikenlaisiin vaatteisiin.

Täällä voit myös teettää muokkauksia vaatteisiin, jotka eivät syystä tai toisesta toimi. Epämukavan kauluksen poistaminen tai mekon muuttaminen hameeksi voi olla ratkaisu vaatteelle, joka on jäänyt kaapin pohjalle. Pienelläkin muodonmuutoksella vaate voi saada uuden elämän ja lisää käyttöikää.

Teen myös valmiiksi kesken jääneet ompeluprojektisi!

Tärkeää: tuothan vain puhtaita vaatteita korjattavaksi!

Kaavoituspalvelu

Pidätkö ompelemisesta, mutta et löydä hyvää vaatekaavaa joka istuisi juuri sinulle? Valmistan kaavat mittojesi mukaan haluamastasi mallista, esim. kaavat perushameeseen, tai vaikka lempihousujesi mallin mukaan. Palvelu sisältää mittojen oton, peruskaavan valmistuksen, koeversion sovituksen ja lopullisen kaavan puhtaaksi piirtämisen.